Opinió dels clients

Benvolgut client,

Moltes gràcies per adquirir un producte BSensible®. Com a agraïment volem que participis en un sorteig d’un lot de productes BSensible® que farem cada tres mesos. Només et demanem que ens donis la teva opinió dels productes que has comprat.

  Política d'ús.

  Vull subscriure'm al butlletí


  Condicions legals

  Per poder participar en aquest concurs has d’haver adquirit un producte BSensible®; dins trobaràs un llibret amb informació sobre Certificats i homologacions. Dins aquest llibret hi haurà un codi que canvia cada 3 mesos.

  Cada tres mesos es farà un sorteig.

  El sorteig inclou un llençol i dos coixins amb coixineres de la marca BSensible®. Si has resultat guanyador, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic. Serà en aquest moment que podràs escollir els colors de què disposem per als llençols i les coixineres, i també la mida dels coixins segons el nostre estoc.

  Si actives la casella de no rebre informació dels productes BSensible®, no utilitzarem el teu correu per cap altra cosa que no sigui el concurs. Si no l’actives, guardarem les teves dades a la nostra base de dades i t’enviarem informació sobre BSensible® periòdicament.

  Un compte de correu només podrà participar un cop amb el mateix codi.

  En cas de participar, acceptes que el teu nom i la teva opinió puguin ser difosos a través del web.